Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Botswana reissuggesties

Tijdens deze 7-daagse luxe maatwerk familie fly-in safari in Botswana vliegt u naar de Khwai Community Area (grenzend aan  het Moremi Game Reserve) en de Okavango Delta in Botswana. U begint uw safari op maat in Maun waarna u per vliegtuig naar uw accommodatie vliegt. U verblijft in een luxe familie safari tenten in kleine intieme safari kampen waarvandaan u game drives, boot safari’s en wandel safari’s onderneemt. Uw kinderen zullen genieten van de belevenissen in de ongerepte natuur en ongemerkt veel leren. Samen beleeft u een geweldige vakantie. Mooie momenten worden mooie herinneringen voor later. Neem contact met ons op voor uw maatwerk fly-in familie safari.

Luxe fly in familie safari Botswana Little Machaba @ Andrew Howard

Tijdens deze exclusieve safari reis op maat in Botswana staan twee thema's centraal; safari en luxe. U begint de maatwerk safari reis bij de imposante Victoria watervallen, waarna u naar Linyanti Wildlife Reserve, Khwai Community Area en Central Kalahari Game Reserve afreist op zoek naar wilde dieren. U geniet van de grote hoeveelheid dieren die aan u voorbij komen en van de adembenemende uitzichten en zonsondergangen. U verplaatst zich tijdens deze maatwerk safari reis van locatie naar locatie met kleine vliegtuigjes en u verblijft in prachtige intieme accommodaties. Neem contact met ons op voor een ontwerp voor uw exclusieve fly-in safari in Botswana.

Sundowner tijdens game drive in Botswana

U vliegt tijdens deze luxe privé fly-in safari reis op maat naar de meest ongerepte plekken van Botswana. U bezoekt onder andere de zoutpannen van Nxai Pan National Park, 2 privé concessies in de Okavango Delta en de Victoria watervallen in ZambiaDe kleine intieme safarikampen laten een onuitwisbare indruk bij u achter. Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor uw luxe privé maatwerk fly-in safari reis in Botswana.

Luipaard Khwai Community Area

Tijdens deze exclusieve maatwerk safari ervaart u het beste dat Botswana te bieden heeft. U begint de safari reis op maat bij machtige Victoria watervallen. Daarna reist u door naar de Caprivi Strip in Namibië tegenover de Chobe River Front, een gebied dat bekend staat om de grote kuddes olifanten en buffels. Na twee dagen gaat u voor zes dagen op pad voor een exclusieve mobiele kampeer safari. Het mobiele safari kamp wordt voor u opgezet in Moremi Game Reserve en de Kwai Community Area. Vanuit het kamp maakt u game drives of wandel safari's door deze fantastische gebieden. U eindigt uw safari in de Okavango Delta, waar u tijdens Mokoro tochten geniet van de ongerepte schoonheid van de Delta. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat voor deze exclusieve lodge & mobiele kampeer safari in Botswana.

Trotse leeuw in Okavango Delta Botswana

Een van de redenen voor een safari op maat naar Botswana, is het spotten van wilde dieren. Deze exclusieve maatwerk reis brengt u langs de beste plekken om deze droom werkelijkheid te laten worden. U begint de safari reis op maat bij de wereldberoemde Victoria watervallen. Hierna reist u naar Chobe National Park, waar het spot-avontuur echt gaat beginnen. Na twee dagen haalt u uw eigen safariauto op en maakt u een uitstapje naar de Caprivi Strip in Namibië. U vervolgt uw maatwerk safari naar de Okavango Delta, waar u tijdens een bootsafari verschillende dieren in en langs het water tegenkomt. U eindigt uw reis op maat in de Kwai Community Area van Moremi Game Reserve, waar u met een klein vliegtuigje naartoe gevlogen wordt. Dit is hét gebied om Afrikaanse wilde honden te spotten, als u geluk heeft. Neem contact met ons op voor een individueel ontwerp voor uw selfdrive safari in Botswana.

Olifanten bij Nkasa Lupala Tented Lodge Namibië

Tijdens deze privé kampeer safari in Botswana reist u door de Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Savuti, Chobe National Park naar de Victoria watervallen. De eerste dag van de privé kampeer safari vliegt u in naar een mooi safarikamp in de Okavango Delta. Daarna reist u met uw pirvé safarikamp, met gids en kamp staff, door meest ongerepte delen van noord Botswana. U overnacht op privé kampeerplaatsen. De laatste 2 dagen van de privé kampeer safari bent u in Victoria Falls waar u de Victoria watervallen bezoekt. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze privé kampeer safari in Botswana.

Mobiele kampeer safarireis Botswana

Een maatwerk selfdrive safari reis is de beste manier om Botswana te ontdekken. Uw maatwerk selfdrive safari reis begint op de zoutvlaktes van de Makgadikgadi Pans National Park. Vervolgens rijdt u verder naar de ultieme wildernis van Botswana. Beginnend bij de Moremi Game Reserve en de Kwai Community Area, daarna naar de Okavango Delta, gevolgd door een uitstapje naar Manili National Park in Namibië. U eindigt uw safari in het olifanten walhalla, Chobe National Park. Neem contact met ons op voor een ontwerp voor uw selfdrive safari in Botswana.

Olifanten in Chobe National Park

Luxe selfdrive safari op maat in Botswana. Bezoek de Okavango Delta, de Caprivi Strip, Chobe National Park, Savuti en Moremi Game Reserve. Ervaar de vrijheid van een maatwerk selfdrive safari door het noorden van Botswana. U reist in een betrouwbare 4x4 huurauto en overnacht in comfortabele lodges. Uw luxe selfdriven safari op maat start en eindigt in Maun. Neem contact met ons op voor een ontwerp op maat voor uw selfdrive safari in Botswana,

Luxe lodge selfdrive safari Botswana

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...