Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Hoe we werken

Het succes van uw safari staat of valt met een degelijke voorbereiding en goede afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat u kunt en mag verwachten – voor, tijdens en na de reis. Onze werkwijze is daarom neergelegd in een overzichtelijk stappenplan.

Uw wensen en ideeën

Wij luisteren, desgewenst bij u thuis, naar uw eigen specifieke wensen en ideeën. Op basis van onze eigen kennis en ervaring adviseren wij u en bespreken wij de mogelijkheden met u.

Eerste ontwerp

Op basis van deze uitwisseling van gedachten maken wij een eerste ontwerp voor uw safari.

Definitief ontwerp

Veelal volgen nog aanpassingen, omdat u bijvoorbeeld nieuwe inzichten heeft gekregen naar aanleiding van onze ontwerpen. Wij passen het ontwerp net zo lang aan totdat het volledig voldoet aan uw wensen en ideeën en past binnen uw budget.

Reisovereenkomst

Als u het eens bent met het ontwerp van uw safari, sturen wij u de reisovereenkomst met de safaribeschrijving en de gemaakte afspraken.

Aanbetaling

Zodra wij de door u ondertekende reisovereenkomst retour hebben ontvangen, sturen wij u de factuur voor de aanbetaling.

Definitieve boekingen

Op het moment dat uw aanbetaling door ons is ontvangen gaan wij over tot het definitief boeken van de arrangementen en accommodaties voor uw safari. Ook leggen wij de lokale gids vast die het beste bij u en uw safari past.

Restantbetaling

Twee maanden voor vertrek ontvangt u van ons de factuur voor de restantbetaling.

Uw terugkoppeling

Na afloop van uw safari zijn wij natuurlijk benieuwd hoe u uw safari heeft ervaren. Wij nemen na uw thuiskomst contact met u op om dit uit de eerste hand te vernemen. Wij gebruiken uw terugkoppeling om onze dienstverlening doorlopend te verbeteren.

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...