Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Al bijna 9 jaar verzorgen wij, naar volle tevredenheid van onze gasten, op maat ontworpen individuele luxe safari reizen naar bestemmingen in oost en zuidelijk Afrika, onder andere naar Botswana, Zambia, Malawi, Namibië, Tanzania, Zuid-Afrika en Uganda.
Hieronder treft u een selectie van de reisverslagen die wij mochten ontvangen van onze gasten.

Vraag gratis offerte op maat aan

Familie van Sintruyen op safari in South Luangwa National Park Zambia

Zambia en Malawi

Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
Groeten,
Familie van Sintruyen

Familie Tamsma tijdens game drive in Chobe National Park Botswana

Botswana

Volledig stressvrije vakantie.
Wij reizen al dertig jaar prive & zakelijk de hele wereld over. Zonder overdrijving, kan ik stellen dat de reis met Mambulu! Safaris de meest ‘zorgeloze’ en best georganiseerde reis was die ik ooit heb meegemaakt. Mambulu! Safaris en de locale partners hebben perfect voor ons gezorgd. Bedankt!!!!
Familie Tamsma
Delft

Familie de Winter bezoekt Robben Island

Zuid-Afrika

Wat hebben wij een mooie vakantie gehad in Zuid-Afrika! Wij hadden onze wensen en meneer Sijm heeft er een passende route bijgemaakt. Voor vertrek hadden we tickets in bezit voor Tafelberg, Robbeneiland enz., autohuur en aflevering en leuke guesthouses en hotels, alles perfect geregeld.
Tot een volgende keer
Adrie en Marja de Winter

Zambia

In juni van dit jaar hebben wij een reis gemaakt naar Zambia. Het was onze eerste kennismaking met Afrika. Een al lange gekoesterde wens die nu uit kwam. Mambulu Safaris heeft goed naar onze wensen geluisterd en voor ons een prachtige onvergetelijke reis samengesteld. Fijn dat Mambulu Safaris onze dromen heeft kunnen waar maken.
Met vriendelijke groet,
Caroline en Jessica

Botswana

Botswana is een perfect land voor een safari op maat. Of u nu een luxe fly-in safari wilt maken of een selfdrive safari, het land biedt vele mogelijkheden. Wij hebben in november een selfdrive safari gemaakt, met start- en eindpunt Windhoek (Namibië), de Panhandle van de Okavango Delta in Botswana, de Zambezi Region in Namibië en Chobe National Park, Savuti en de Khwai Community Area in Botswana. Lees hieronder het verslag van onze indrukwekkende reis.

Livingstone (Zambia) en Botswana

In september zijn we terug gekeerd naar Afrika, het continent waar we ons hart verloren hebben. Ditmaal organiseerde Mambulu Safaris onze reis. Rob heeft een prachtige reis geregeld. Ik kan alleen maar zeggen dat Botswana meer dan de moeite waard is om te ontdekken. Als je nog zou twijfelen…Gewoon doen !!
Groeten,
Roeland en Carolien Wouters-Wynants

Zambia

Opnieuw heeft Rob voor ons een geweldige reis samengesteld. Dit keer naar een deel van Zambia dat niet veel door toeristen wordt bezocht. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Rob nogmaals onze hartelijke dank en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes
Lida, Olga, Alfons en Martin

Uganda

Als je eenmaal op vakantie bent geweest in Afrika, dan zal je er zo’n sterke “binding” mee krijgen om er graag opnieuw naar toe te gaan. En dat was zo ook met ons. Na Ethiopië, Kenia, Botswana en Zambia te hebben bezocht, zijn we naar Uganda gegaan. Wij hebben de volledige reisorganisatie in handen gegeven van Mambulu! Safaris en dit alles was tot in de puntjes verzorgd, zowel wat vlucht, jeep, logies en maaltijden betrof.
André Van Hecke & Filip Saerens, België

Zambia

Mijn herpetologische Zambia reis met Mambulu Safaris! werd een uitzonderlijk succes; 53 soorten amfibieën & reptielen voor een excursie van 9 dagen ter plaatse. Mambulu! Safaris bleek voor mij de geschikte herpetologische Zambia reis te kunnen samenstellen. Mijn oprechte dank voor dit alles aan Rob Sijm & Frank Willems!
André van Hecke, Zoersel (België)

Zambia

Om onze gasten kennis te kunnen laten maken met nieuwe gebieden en om ‘Safaris With A Difference’ te blijven ontwerpen hebben we in augustus 2015 een avontuurlijke rondreis gemaakt door het noordoosten van Zambia. In 3 weken hebben we North Luangwa National Park, Kapishya Hotsprings, Bangweulu Wetlands, Kasanka National Park, Mutinondo Wilderness Area en South Luangwa National Park bezocht. Lees het verslag over onze indrukwekkende reis in afgelegen gebieden en ontmoetingen met bijzondere mensen en dieren.

Zuid-Afrika

Zoals reeds telefonisch aangegeven hebben wij een meer dan perfecte reis naar Zuid-Afrika gehad. En om eerlijk te zijn hebben we deze reis aan jou te danken. Ondanks dat we pas laat contact met je zochten heb je een meer dan perfecte reis voor ons uitgestippeld. Je hebt onze input en verzoeken meer dan perfect verwerkt en sterker nog hele goede suggesties gedaan, waar we meer dan dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Met vriendelijke groet, 
Eric Wassenaar & Robbert Willems

Tanzania

So, now we are back home sharing photos of zebras and lions with Nico and Aidan. And reflecting on our amazing trip of a life time. We are glad we asked Mambulu! Safaris to do our bookings for us. Not only did they do a fantastic job finding us the most suitable places to stay, they arranged all of the little details. We didn’t have to worry about anything. We were greeted, upon each arrival, by someone with our name on a sign. They took us to the car, helped with luggage and even with getting visas, etc. Asanti sana, Mambulu! Safaris, for a fantastic experience!
Margriet and Kees Ruurs
Salt Springs, Canada

Zuid Tanzania

Korte samenvatting van onze vakantie in Tanzania (Selous, Mikumi, Udzungwa, Ruaha en Katavi) eind oktober/begin november 2014: een enerverende reis (ruim 1.900 km met de Landcruiser en de binnenlandse vluchten naar Katavi en weer terug naar Dar-es-Salaam), heel veel dieren en vogels gezien, veel vers en lekker fruit gegeten, uitstekende verzorging in de lodges en tentenkampen met goede voorzieningen, uitstekende gidsen en chauffeurs, het nodige meegemaakt aan avontuur en spanning. Dit alles uitstekend georganiseerd door Mambulu! Safaris en hun lokale partners. Een ervaring die ons nog lang goede herinneringen zal geven.
Ans en Lambert
Simonshaven

Tanzania

Al een aantal jaar hebben we gedacht aan een reisbestemming in Afrika. Maar hoe pak je dat aan? Bij een reisbureau wordt een boek meegegeven maar weten de medewerkers er eigenlijk niet veel van. Op internet is genoeg te vinden, maar welke organisatie kun je vertrouwen? Tot we op de vakantiebeurs de stand van Mambulu! Safaris tegenkwamen. Het enthousiasme van de dochter van Rob die ons aansprak zijn we niet vergeten, waardoor we 2 jaar na dato contact hebben gezocht om onze Afrika-droom in werkelijkheid te brengen.
Marjolein en Patrick
Dordrecht

Zambia en Malawi

Het staat al meerdere malen geschreven bij reiservaringen van mede reisgenoten van Mambulu! Safaris; ga niet zelf in de weer maar laat je reis door Rob organiseren. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Geen verzoek te omslachtig, geen vraag is te veel, Rob adviseert en regelt het vervolgens ook al is het 1 week voor vertrek. Maar ook daarna, als je weer thuis bent is hij er om eventuele nasleep voor je op te lossen. In een woord PERFECT.
Leen en Ria Versloot
Ede

Botswana:

Op de vakantiebeurs 2013 in de Beurs van Berlage Amsterdam zijn we in contact gekomen met Mambulu! Safaris voor een reis naar Botswana. Na het 1e contact op de beurs is Rob bij ons thuis geweest en heeft aan de hand van onze wensen een 1e opzet gemaakt. We hebben een fantastische reis gehad. Alles was, met dank aan Rob, perfect geregeld. Het was Rob nooit te veel om overal antwoord op te geven. Mambulu! Safaris is een echte aanrader!!
Cora en Ben
Hoofddorp

Uganda

We kunnen wel uren doorschrijven over onze Uganda ervaring maar kortom: Iedereen, ga naar Uganda, dit land heeft alles: savannes, regenwouden, strandjes, meren, watervallen, gorilla's, chimpansees, leeuwen, luipaarden, aardige mensen, lekker eten en weinig toeristen. Rob, je hebt alles heel goed geregeld, het kan niet beter! Zodra we weer naar Afrika gaan, nemen we zeer zeker weer contact met je op. 
Paula en Eric
Purmerend 

Zuid Tanzania

Mede door Rob en zijn lokale partner is deze vakantie een fantastische ervaring geweest. Het lijkt bijna onmogelijk maar er is geen enkel puntje van kritiek. Bij een volgende vakantie boeken we zeker weer bij Mambulu! Safaris. Bedankt voor een onvergetelijke vakantie. Asante sana! Lees ook het verslag van onze reis naar Zambia en Malawi.
Janet en Wil
Tilburg

Zambia en Malawi

Ter afwisseling van stedenreizen, maakten we begin dit jaar een, samen met Rob van Mambulu! Safaris gedetailleerd voorbereide, reis door Zambia en Malawi. En jouw enige fout, Rob? Je hebt ons een retourtje geadviseerd!smile
Yvette & Boudewijn van Dishoeck
Praag

Zambia en Malawi

Na bijna 20 jaar wilden wij het ziekenhuis in Zambia bezoeken waar we van 1989-1994 gewerkt en gewoond hebben, deze plek aan onze dochters laten zien en door het land reizen. Met zo’n vraag kan Rob uit de voeten. Het werd een bijzondere reis waarop we veel gezien hebben, zowel natuur als cultuur, en dat was onze wens. Alles was uitstekend verzorgd!
Henk, Alida, Debora & Rebecca
Almere

Zambia

Alles was tot in de puntjes in orde en verliep zoals gepland (wat in Afrika op zich al een hele prestatie is). Bovendien had Rob van ons niet veel tijd gekregen om alles vast te leggen en hadden we toch wel een strak budget vooropgesteld. Zoals onze reisgenoten zeggen...een dikke pluim op de hoed van Rob!!! Zambia met Mambulu! Safaris alvast een aanrader.
Josephine, An, Luc en Dirk
Oostkamp (België)

Zuid Tanzania

In oktober 2012 zijn we op safari door een drietal parken in het midden van Tanzania geweest: Ruaha, Katavi en Selous. Aansluitend hebben we heerlijk gerelaxt op Lazy Lagoon Island. Rob Sijm van Mambulu! Safaris heeft ons uitstekend advies gegeven en de reis helemaal aan onze wensen aangepast. De uitvoering door het lokale team was perfect en alles liep zoals gepland. Wij hoefden verder alleen maar te genieten.
Els & Tom Jurgens
Zoetermeer

Tanzania

Wij hebben onze laatste trip via Mambulu! Safaris geboekt. Het was een heerlijke vakantie, veel gezien. Wij willen Rob bedanken voor de goede verzorging. En hopen in de toekomst weer een keer gebruik van zijn organisatie te kunnen maken. Bedankt.
Ghislaine en Aad
Santpoort

Tanzania, beklimming Kilimanjaro en Zanzibar

Alle vier zijn we het erover eens, nog nooit eerder hebben we zo'n mooie vakantie beleefd! Zo goed afgestemd op onze wensen en ideeën, beter kon niet! Je hebt die heel goed opgepakt en fantastisch uitgewerkt Rob. Nogmaals heel veel dank daarvoor. Mambulu! Safaris bevelen wij van harte aan!
Familie Steendam-Buys
Rotterdam

Zambia

Aanbevelenswaard: mede door de deskundigheid en expertise van Mambulu! Safaris hebben we enorm genoten van ons verblijf in Zambia.
Martine en Joost

Elly en Raimond op safari in Namibië, Botswana en Zimbabwe

Namibië, Botswana en Zimbabwe

Wij zochten een bijzondere 'once in a life time' reis om het een en ander te vieren. Dat werd dus Namibië en Botswana met als afsluiting de Victoria Falls in Zimbabwe. Grote dank aan Rob die deze reis voor ons heeft samengesteld tot een onvergetelijke, avontuurlijke belevenis. Door zijn persoonlijke reiservaring en zijn goede kennis van zuidelijk Afrika, heeft hij perfect ingespeeld op onze wensen en voorkeuren.
Groeten,
Elly en Raimond

Koffiestop in de Kalahari woestijn Namibië

Namibië

In een woord uit de drukken Namibië is adembenemend. En dit allemaal zonder problemen geregeld door Rob van Mambulu! Safaris. Bedankt voor de mooie reis die blijft hangen. De verscheidenheid in landschappen met steeds veranderende zichten, met dieren en fauna, de hobbelige zandwegen, de stilte, de verlatenheid en de fantastische lodgen.
Groeten,
'De vier Belgen'

Namibië

Rob, voor de tweede maal mochten wij jou deskundige en zeer persoonlijke begeleiding en aanpak ondervinden. Het was alweer een voorrecht met jou te kunnen samenwerken, nogmaals bedankt voor alles. En wat betreft Afrika, ons verhaal is nog niet uitverteld zo vermoeden wij. Dus als het opnieuw begint te kriebelen vinden wij vast en zeker nogmaals de weg naar Bennebroek ! Want daar starten grootse Afrika-avonturen ….
Karine en Marc Geerts-Van den Heuvel
Loenhout (België)

Namibië

In het vliegtuig kijken we terug op een fantastische week. Onze veel te korte Namibie safari was dankzij Mambulu! Safaris een fantastische kennismaking met Namibie en smaakte zeker naar meer. Wij komen terug naar Namibie en bij Mambulu! Safaris.
Met vriendelijke groeten,
Deborah, Ruud, Rutger, Florien, Lieke en Marc

Malawi en Zambia, Mission Impossible?

Hoe vind je reizend via Malawi een geboorteplek in Zambia, in een stadje volledig off the beaten tourist track? Het leek een mission impossible, maar Mambulu! Safaris heeft het voor elkaar gekregen. Het was een top reis! Mambulu! Safaris is een bijzonder professionele organisatie, die de reis slim heeft samengesteld en fantastisch heeft laten uitvoeren. Onze gids ter plaatste was Eric Banda, die heel veel wist te vertellen over de natuur, cultuur en politieke situatie in beide landen.
Annelies, Annekee & Marijn

'Out of Africa' ervaring in Malawi en Zambia

Wij wilden ons huwelijksjubileum vieren met ‘iets speciaals’. Waar andere organisatoren bij het horen van de leeftijd van de kleindochters snel afhaakten, ging Mambulu! Safaris / Rob Sijm met dit gegeven juist enthousiast aan de slag. Daarbij hadden we ook ruimte en flexibiliteit om zelf een deel van het programma te organiseren.
Dank aan Mambulu hiervoor.
Ton van der Wiel

Zambia en Malawi

We gaan dit jaar naar Afrika. De voorbereidingen begonnen al in 2015. We kwamen terecht bij een kleine gespecialiseerde organisatie met veel lokaal contact: Mambulu! Safaris. We willen langs deze weg Rob Sijm van Mambulu! Safaris heel erg bedanken voor het luisteren naar onze wensen. Hij heeft het heel goed begrepen, en de reis precies zo aangepast als wij hadden aangegeven.
Merina en Peter Polling, Heusden

Zambia

Thanks to Mambulu! Safaris I took my family, ten of us, to Zambia for a safari for my 70th birthday. It was an unforgettable week for all of us and I can highly recommend this trip as well as Mambulu! Safaris and its owner, Rob Sijm who took such good care of us.
The Crompton family from Geneva

Zambia

Voor onze “Back to Zambia” trip, waar we begin jaren 90 ruim 3 jaar hebben gewoond, hebben we Rob gevraagd om samen met ons deze al jaren geplande vakantie nu eindelijk te organiseren. Een vakantie waar we met veel plezier op terug kijken en waar we over jaren nog over praten. We zijn Rob, zijn vrouw en dochters zeer dankbaar voor hun uitstekende ideeën, adviezen en begeleiding. We kunnen en zullen Mambulu! Safaris aan een ieder aanbevelen.
Familie Scheeper, Rotterdam

Zambia-Malawi

Voor de 2e keer een reis geboekt bij Mambulu! Safaris. Lees hier het verlag van onze safari in zuid Tanzania. Ook nu weer heeft Rob zijn kunde en kennis getoond. De rondreis die we samen thuis in een ontspannen sfeer hebben samengesteld was perfect en alles was super geregeld. Hierbij een klein impressie van onze rondreis. En Rob, de volgende keer boeken we zeker weer een vakantie bij jou.
Janet en Wil
Tilburg

Zambia en Malawi

“Machtig mooi Malawi”, dat was de kop van een krantenartikel op 11 januari 2014. Mambulu! Safaris bleek de organisator te zijn van deze reis. We namen contact op en Rob kwam op huisbezoek (wat een service!) en wij legden al onze (luxe)wensen aan hem voor en hij gaf ons ideeën over welke route en hoelang en waar. Rob bleek heel goed te hebben geluisterd en heeft prima aangevoeld wat onze ideeën waren over deze safarireis. Het was een ONVERGETELIJK MOOIE safari. Voor een volgende safari kloppen we natuurlijk weer bij Rob aan.  Door al zijn uitstekende adviezen, kennis van zaken en uitgebreide service hebben wij onbezorgd van een fantastische vakantie kunnen genieten.
Mildred en Marian
Amsterdam

Botswana

Ondanks het feit dat wij pas 6 weken voor vertrek naar Botswana aan Rob vroegen deze reis voor ons te organiseren was door hem alles vlekkeloos geregeld. De vluchten waren op tijd en er stond steeds iemand op het vliegveld klaar om ons naar het hotel of lodge te brengen. We wilden er een echte natuurvakantie van maken met als hoogtepunt het zien van wilde honden. In samenwerking met Mambulu! safaris zijn beide gelukt.
Marga en Henk Christiaans
Veenendaal

Botswana

Rob, bedankt voor onze prachtige reis naar Botswana,en de Victoria Falls. Alles was prima geregeld. Het was een zorgeloze fly-in,in de Okavango-delta. Zeer mooie campen, lekker eten,vriendelijke bediening:de zevende hemel voor ons. Dit was onze mooiste afrika reis tot hiertoe. Dank voor alles. Doe zo verder.
Ingrid en Filip
Elewijt, Belgie

Zimbabwe en Botswana

Net als vorige jaar onze rondreis door Uganda zijn ook in 2014 onze nieuwe Afrikaanse avonturen weer door Rob georganiseerd. Op weg naar de droombestemmingen Victoria Falls (Zimbabwe) en Okavango-delta (Botswana). Heerlijk om weer terug te zijn in Afrika!
Lijdie en Eugène Bakker
Den Hoorn

Zuid Tanzania

In Antwerpen ontmoetten we Rob, die ons met zijn kennis van de streek, toen al kon overtuigen. Onze safari was alvast een droom. Mambulu! Safaris with a difference, zeker een aanrader voor wie niets aan het toeval wil laten. Het wow-gevoel is niet meer weggegaan.
Ferdi Heylen en Annemie Vervoort
Nijlen België

Tanzania

We hebben een onvergetelijke reis door zuid Tanzania gemaakt. De safari is helemaal naar onze wensen ingevuld, waarbij we optimaal van Afrika hebben kunnen genieten! We hebben het heerlijk gehad met goede accommodaties en goede gidsen. Mambulu! Safaris, Bedankt!
Groep Sneijderberg
Nootdorp

Zambia, wandelsafari in South Luangwa

Wij danken Rob voor de perfectie organisatie, de verzorging, begeleiding, alles was tot in de puntjes geregeld, een hele prettige ervaring, waarvan wij hebben mogen genieten. Bij ons thuis onder genot van een kopje koffie hebben we samen met Rob gekozen voor de wandelsafari in South Luangwa in Zambia. Al onze wensen zijn door Rob verwezelijkt van begin tot het eind van de reis, zodat we onbezorgd van de reis hebben kunnen genieten en wat hebben we genoten!
Bernadette en Bert Budde
Didam

Zambia en Malawi

Oh, wat hebben wij het geweldig gehad. Rob had ontzettende mooie locaties voor ons geregeld, met heel hartelijke en gezellige mensen en heerlijk eten. Geweldig bedankt Rob, alles was tot in de puntjes geregeld. Het is voor ons een onvergetelijke reis geweest. Hiermee hebben jullie ons het echte “Out of Afrika”gevoel gegeven.
Teun en Trees
Co en Dineke 
Driebergen

Malawi

Ik had als doelen onder andere mooie foto’s te maken. Dat is gelukt op een bijzonder prettige wijze via Mambulu! Safaris. De reis was maatwerk en daar waar nodig was er even contact en werd de gewenste ondersteuning geleverd. Dank voor je begeleiding, zeker in het vlieggedeelte dat niet tot je pakket behoorde. 
Raymond Jennen
Grevenbicht

Uganda

Dankzij de perfekte voorbereidingen van Rob en de geweldige begeleiding van onze gids en chauffeur Dan beleefden wij in Uganda het ware Afrika.
Lijdie en Eugène Bakker
Den Hoorn

Tanzania

Onze rondreis in het noorden van Tanzania is, mede dankzij de inzet van "Mambulu! Safaris", een groot succes geweest! Als we nog een keer richting Africa gaan dan laten we onze reis weer verzorgen door "Mambulu! Safaris". In Tanzania was de begeleiding ook heel persoonlijk!
Marian en Anton Staps
Dongen

Malawi en Zambia

We hebben een geslaagde vakantie gehad, veel verschillende dingen gedaan, niemand is ziek geweest, alles goed geregeld. Mambulu! Safaris heeft echt geluisterd naar onze wensen en daar een passende safari voor ontworpen met een combinatie van self drive en reizen met een gids/chauffeur. We hebben voor de vakantie meerdere malen uitgebreid uitgelegd wat we wel en niet wilden en de reis werd daar steeds op aangepast.
Familie Blok 
Nijmegen

Bostwana

Het was een heel mooie vakantie. De organisatie verliep vlekkeloos, de meet en greet was op tijd, de mensen ware vriendelijk, de lodges mooi, het eten lekker. Alles verliep prima. Mambulu! Safaris, bedankt voor de goede zorgen.
Mevrouw de Houwer
Tervuren, België

Zambia

Ik heb een paar geweldige dagen gehad in Zambia. Erg mooie lodge en alles prima verzorgd. Mambulu! Safaris hartelijk dank voor het organiseren hiervan.
Harmen Haan
Utrecht 

Tanzania

Onze complimenten aan Mambulu! Safaris voor een reis die aan alle verwachtingen heeft voldaan, voor de persoonlijke benadering en een onvergetelijke ervaring.
Erna en Bert
Stavenisse

Families Jacquemard en Verhallen bij Kubu Island Botswana

Botswana

Samen met Mambulu! Safaris hebben wij een prachtige self-drive safari rondreis van 26 dagen in Botswana samengesteld. De persoonlijke aanpak en de klik met Rob waren doorslaggevend om met hem in zee te gaan. Zijn kennis van zaken en ervaring was in de uitwerking van onze reis van onschatbare waarde. 
Hartelijke groet,
Jan & Jos
Peter Paul & Marjan

Zambia

Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
Groetjes,
Linda

Botswana

Deze reis was voor ons een onvergetelijke ervaring, met prachtige landschappen, veel dieren en zeer vriendelijke mensen! Wij kunnen dit alleen maar aanraden, zo een avontuur moet je eens meegemaakt hebben! En Mambulu! Safaris heeft de ervaring alleen nog maar beter gemaakt!
Groeten,
Eline, Tom, Laura en Bob

Zambia

Als doorgewinterde Afrika gangers wilden wij deze keer een op maat gemaakte Photo Safari realiseren naar Zambia. Met Rob is alles tot in de laatste puntjes uitgewerkt. En zoals een professional laat hij niets aan het toeval over met oog op detail. Ook gezien de hoge eisen die wij stelden is Rob een kampioen in het realiseren van onze wensen. Rob gaat tot het uiterste om alle partijen te betrekken in de planning met de nodige iteraties.
Met vriendelijke groet,
Coralise en Sam Bennani

Huwelijksreis Zambia en Malawi

Onze huwelijksreis naar Zambia en Malawi was er een om nooit te vergeten. Van in het begin tot het einde zijn we op een professionele en vriendelijke manier begeleid geweest door Rob. Hij heeft een reis opgesteld binnen ons budget en volledig binnen onze verwachtingen met nog een aantal aangename verrassingen tijdens de reis zelf.
Groetjes,
Marieke en Maarten

Uganda

Rob, wij willen jou nogmaals bedanken voor je deskundige en zeer persoonlijke aanpak en begelei-ding bij het in vorm gieten en waarmaken van onze droomreis. En zoals wij al eerder aangaven, als de lokroep van Afrika nogmaals weerklinkt in onze oren zou het ook een voorrecht zijn om terug met jou samen te kunnen zitten !
Marc en Karine Geerts-Van den Heuvel
Loenhout - België

Namibië

Namibië is een paradijs voor self-drive safaris of self-drive safari’s met een gids (guided self-drive). Wij hebben in juni 2016 een self-drive safari gemaakt door de meest afgelegen gebieden van Namibië, onder andere de Palmwag concessie, Damaraland en Kaokoland. We zijn geëindigd in en om Etosha National Park. Lees hieronder ons verslag van deze indrukwekkende safari met onze eigen auto door de ongerepte landschappen van Namibië.

Namibië, Botswana en Zimbabwe

Wij startten onze Akrika experience in Windhoek in Namibië. Daarna hebben we een rondvlucht gemaakt boven Sossusvlei, boottochten en game drives gemaakt in de Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana en de Victoria watervallen bezocht in Zimbabwe. Hierna eindigde onze trip via Mambulu! Safaris, waarvan wij voluit kunnen zeggen dat alles zeer goed geregeld was.
Met vriendelijke groet,
Familie Crijns/Roermond

Zambia en Malawi

Zoals telefonisch reeds besproken, was onze foto-safarireis naar Zambia een groot en onvergetelijk succes ! Onze welgemeende en hartelijke dank voor de perfecte organisatie hiervan. Wij hadden al heel wat in ervaring met Afrika-reizen, maar deze reis was écht de max, er is werkelijk geen enkel minpunt te vermelden. Samen met je lokale partner die voor ons vervoer zorgde, heb je er voor ons een topbestemming van gemaakt. Wij zullen niet aarzelen je opnieuw te contacteren voor een volgende reis en je aan te bevelen bij vrienden !
Groeten
Miranda en Rob

Zambia

Op de Vakantiesalon viel Rob ons op vanwege zijn rustige en vooral niet opdringere service en klantgerichtheid. Dit gaf ons direct een goed gevoel. Na vele contacten én een bezoek bij ons thuis heeft Rob uiteindelijk de voor ons perfecte safarireis georganiseerd. Werkelijk alles klopte aan deze reis. Zowel de safari ervaringen en- beleving als de verblijven en mensen die ons professioneel hebben begeleid en verzorgd, hebben onze verwachtingen echt overtroffen. Het statement “With A Difference” absoluut wordt waargemaakt.
Mieke en Matthieu
Bergeijk

Namibië

Ook deze reis was weer perfect verzorgd, alles was tot in de puntjes door Rob geregeld. We hebben alle 3 een onvergetelijke reis gehad. Bedankt Rob en tot de volgende keer/reis!!!
Rie, Els en Tom
Zoetermeer

Botswana

Mambulu! Safaris heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Wij hebben zo’n fantastische reis gehad dat wij zeker wel een keer terug willen keren. Dan zullen wij ook weer voor Mambulu! Safaris kiezen, want zij hebben eraan bijgedragen dat dit zo’n mooie reis is geworden.
Fanny en Conny
Velserbroek

Zambia

Mambulu! Safaris, a personalized way of travel in Africa
One of the best decisions we made, with our recent trip to Africa, was making use of Mambulu! Safaris (http://www.mambulu.com), a small personalized travel agency. He's located in The Netherlands but you can use their services from anywhere...
Margriet and Kees,
Salt Springs, Canada

Kampeersafari Botswana en self drive Zimbabwe

We hebben Rob vorig jaar ontmoet op de vakantiebeurs in Antwerpen en waren meteen geïnteresseerd in zijn programma en expertise, dus boekten we in februari dit jaar ons nieuw avontuur richting Afrika : Botswana stond op ons lijstje, Rob maakte ons ook enthousiast voor Zimbabwe... En ik moet zeggen, héél erg bedankt Rob, jouw persoonlijke aanpak, gedrevenheid en opvolging is de beste die we tot nog toe hebben ervaren ! Dikke pluim !!! Ik kan alleen maar bevestigen wat al jouw klanten al schreven.
Arianne en Christophe
Zwijnaarde, België

Malawi

Al enige tijd had ik (Nettie) het verlangen om naar Malawi te gaan. Na veel rondsnuffelen op het internet kwam ik Mambulu! Safaris tegen. Ik besloot contact te leggen met Rob, de man achter Mambulu! Safaris. Hij stond altijd open voor vragen en heeft zelfs het reisschema voor ons aangepast en een verblijf in een gastgezin verzorgd. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen!
Groetjes, Helma en Nettie
Ysselsteyn

Tanzania

Onze reis door noord Tanzania was tot in de puntjes geregeld via Rob. We zijn in ons hoofd al een volgende trip naar Afrika aan het maken. Natuurlijk was Rob de eerste die ik benaderde of hij onze reis kan verzorgen, het was allemaal top wat er geregeld is en ik kan Mambulu! Safaris zeker aan iedereen aanbevelen.
Evelien en Joke
Aalsmeer

Malawi en Zambia

Lieve mensen, lees je ons verhaal en heb je net als wij een drukke baan en een hectisch leven laat het regelen van je vakantie gerust over aan Rob. Dan komt het allemaal dik voor elkaar. Wij hebben een geweldige reis gemaakt naar Malawi en Zambia.
Marja en Joop van Geel
Made

Tanzania

Niet zomaar een belofte, een onvergetelijke ervaring, die een ieder is aan te raden.Tijdens onze gesprekken met Rob werd ons verzekerd dat wij vanaf dag 1 ons nergens zorgen over hoefden te maken en alleen maar genieten. Dit is dan ook voor 200% uitgekomen.
Yvonne en Piet 
Purmerend

Tanzania en Zanzibar

Een kennis was een jaar eerder in Tanzania geweest voor een safari en aansluitend een aantal dagen naar Zanzibar. Ze vertelde over een safari "op maat" geregeld door Mambulu! Safaris en dat dat zo goed bevallen was. Zo kwamen we bij Rob terecht en inderdaad; geen woord te veel gezegd. Vanaf het allereerste begin dat we telefonisch contact hadden heb ik zijn grote betrokkenheid ervaren. Ik kan iedereen Mambulu! Safari's van harte aanbevelen.
Familie van Veen
Capelle a/d IJssel

Malawi en Zambia

Wat hebben we genoten van onze rondreis door Malawi en Zambia eind april 2013. Alles was perfect geregeld.
Anke, Peter, Joëlle en Stijn
Helmond

Tanzania

In januari 2013 zijn Esmee en Natasha vertrokken naar Tanzania om te gaan werken in het St. Carolus Hospital in Mtinko, een klein dorpje in centraal Tanzania. Bij aankomst in Tanzanie hebben Esmee en Natasha eerst een safari gemaakt. De gehele reis was ontzettend goed geregeld en tot in de puntjes verzorgd door Rob Sijm van Mambulu! Safaris en we willen hem dan ook graag bedanken voor deze unieke ervaring!
Esmee en Natasha
Rotterdam

Tanzania en Zanzibar

Wij zijn met z'n zessen twee weken naar Tanzania geweest met Mambulu! Safaris. De reden dat wij voor Mambulu! Safaris hebben gekozen is dat zij een reis op maat maken die ze met goed overleg samenstellen naar onze wensen en hun advies.Het programma wat Mambulu! Safaris ons heeft voorgesteld was doordacht en super om te reizen. 
Groeten Erik Ligtenberg
Rijssen

Tanzania

Inderdaad, Rob heeft op zijn website staan dat hij het werk doet en dat wij vóór en tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten. Zo is het ook precies gegaan. Alles was tot in de puntjes geregeld, geheel naar onze lang gekoesterde wens.
Veronica Reyns en Willem Jan Coenen
Bennebroek

Tanzania - Kilimanjaro

Mambulu! Safaris, hartelijk bedankt voor jullie prettige en deskundige begeleiding! Alles was uitstekend geregeld en de lokale operator had alles prima voor elkaar. De top van de Kilimanjaro hebben we ook gehaald. 
Wim en Stefan
Eindhoven

Tanzania

Dank Mambulu! Safaris voor een heerlijke vakantie in Tanzania door de gedegen voorbereiding, goede suggesties en persoonlijke benadering.
Saskia en Ron
Rotterdam

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...