Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
 • Home
 • Reissuggesties
 • Zambia

Zambia reissuggesties

Tijdens exclusieve 11-daagse vleermuis- en vogel safari in een kleine internationale groep bezoekt u onder andere de South Luangwa National Park en Kasanka National Park waar een buitengewoon spektakel van de natuur te zien is. In november en december vindt de grootste vleermuis migratie ter wereld plaats naar het Kasanka National Park in Zambia. Vanuit geheel sub-Sahara Africa komen ruim 10 miljoen fruit vleermuizen naar Zambia. Bovendien is deze periode hét broedseizoen voor vogels, waardoor alle vogels z’n mooist zijn! Neem contact met ons op voor een offerte voor dit bijzondere spektakel.

10 miljoen fruit vleermuizen in Kasanka National Park

Een unieke 13-daagse privé maatwerk safari voor families om samen comfortabel de Afrikaanse Bush te beleven in Zambia en heerlijk te relaxen aan het meer van Malawi. U verblijft op 2 verschillende locaties in South Luangwa National Park in Zambia, volgens kenners het mooiste natuurpark van Afrika. Aansluitend betrekt u voor 5 nachten een privé huis, met eigen bediening, op Likoma Island middenin Lake Malawi, één van de grootste zoetwater meren van Afrika. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar Zambia en Malawi.

Kaya Mawa op Likoma Island in Lake Malawi

Deze exclusieve safari op maat brengt u naar één van de meest ongerepte natuurparken van Zambia, de Liuwa Plains, de Victoria watervallen en Likoma Island in Lake Malawi. Na een kort verblijf in Livingstone in een luxe lodge aan de Zambezi rivier laat u al snel de bewoonde wereld achter u. De dagen daarna verblijft verblijft u in een luxe Bush Camp op een privé eiland in de Zambezi rivier, vlakbij Victoria watervallen. U vervolgt u luxe maatwerk safari naar de Liuwa Plains. U verblijft hier in een permanent tented camp en maakt game drives over de uitgestrekte vlaktes van dit ongerepte natuurpark. Uw exclusieve safari op maat eindigt op Likoma Island in Lake Malawi. Neem contact met ons op voor uw safariontwerp op maat.

2de grootste migratie van gnoes op Liuwa Plains

U geniet tijdens deze privé maatwerk safari reis van de mooiste ongerepte natuurparken in Zambia en brengt u een bezoek aan de wereld beroemde Victoria watervallen, hetLower Zambezi National Park enSouth Luangwa National Park. U verblijft in luxe accommodaties waardoor uw verblijf zeer aangenaam is en u nog meer van de schoonheid van het land kunt genieten. Wij maken de safari reis helemaal op maat aan de hand van uw wensen. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat.

River Cottage Tongabezi Livingstone Zambia

Deze 10-daagse wandel safari reis op maat in Zambia biedt u de exclusieve gelegenheid om te genieten van de uitbundige natuur van South Luangwa National Park, de bakermat van de wandel safari. U verblijft 8 nachten in diverse luxe Bush Camps op afgelegen plaatsen in het park en wandelt korte afstanden met een gids en gewapende ranger van Bush Camp naar Bush Camp. Neem contact met ons op voor een voorstel voor deze unieke 10-daagse maatwerk wandel safari reis in Zambia.

Wandel safari South Luangwa National Park

Tijdens deze 7-daagse exclusieve maatwerk fly-in familie safari in Zambia vliegt u naar de Victoria Watervallen, Lower Zambezi National Park en South Lungwa National Park in Zambia. U begint uw safari op maat in Livingstone aan de Victoria watervallen en vliegt van daar uit naar Lower Zambezi National Park en South Luangwa National Park. U verblijft in een exclusieve familie accommodaties en onderneemt safari activiteiten om te genieten van de prachtige overweldigende natuur in Zambia. Uw kinderen genieten van de belevenissen in de natuur en leren ongemerkt heel veel. Samen beleeft u een geweldige vakantie. Mooie momenten zullen later mooie herinneringen zijn.  Neem contact met ons op voor een ontwerp op maat voor uw exclusieve familie safari.

Chongwe River House bij Lower Zambezi National Park

Deze spannende en avontuurlijke 9-daagse individuele maatwerk safari in Zambia in de Zambiaanse Luangwa vallei naar South Luangwa National Park en Luambe National Park biedt u één van de beste mogelijkheden om wildlife te spotten. U verblijft tijdens deze privé safari op maat in een prachtig karakteristiek Afrikaans landschap dat wordt gekenmerkt door open graslanden, weelderige bossages, de Luangwa rivier en een grote verscheidenheid aan wilde dieren. Neem nu contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar Luambe National Park.

Sundowner aan de Lunagwa rivier in Luambe National Park

Tijdens deze 8-daagse speciale thema maatwerk safari reis in Zambia aanschouwt u de migratie van circa 10 miljoen vleermuizen naar Kasanka National Park. Zie hoe de vleermuizen aan de bomen lijken geplakt en hoe ze de hemel verduisteren bij zonsondergang. Dit is de grootste migratie van zoogdieren ter wereld. De maatwerk safari begint in South Luangwa National Park, volgens kenners het mooiste nationale park van Afrika. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar South Luangwa National Park en Kasanka National Park.

Vleermuizen in Kasanka National Park Zambia

Tijdens deze luxe safari reis op maat in west Zambia combineert u een bezoek aan de Victoria watervallen, 1 van de 7 natuurlijke wereldwonderen, met bezoek aan Kafue National Park. U verblijft in luxe accommodaties en geniet van een maatwerk safari conform uw wensen. Neem contact met ons op voor een voorstel voor uw luxe maatwerk safari in west Zambia.

Victoria watervallen Livingstone Zambia

Tijdens deze exclusieve 4-daagse safari in Zambia bent u ooggetuige van de adembenemende migratie van miljoenen vleermuizen in Kasanka National Park. Niet alleen de omvang van de migratie spreekt tot de verbeelding, de prachtige luchten met opkomende zomer regenbuien en de grote hoeveelheid roofvogels maken het plaatje compleet. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat naar de vleermuismigratie in Kasanka National Park.

Vleermuismigratie in Kasanka National Park

Tijdens deze exclusieve maatwerk safari reis bezoekt u enkele zeer bijzondere plekken in Zambia en Malawi. De safari reis op maat begint in Livingstone waar u de Victoria watervallen bewondert. Na deze bijzondere ervaring reist u door naar South Luangwa National Park, waar u onder andere dag- en nacht game drives en wandel safari's maakt. Uw maatwerk safari reis brengt u vervolgens naar Likoma Island middenin Lake Malawi. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze bijzondere safari op maat in Zambia en Malawi.

Diner bij Tongabezi Victoria watervallen

Avontuurlijke safari reis in kleine groep naar noord Zambia, een gebied dat nog nauwelijks wordt bezocht door toeristen. Vanuit Lilongwe in Malawi reist u onder andere North Luangwa National Park, Kapishya Hot Springs, Bangweulu Wetlands, Kasanka National Park, Mutinondo Wilderness Area en South Luangwa National Park. Reis in een klein internationaal gezelschap met een professionele gids en geniet van de ongereptheid. Deze safari kan ook als selfdrive safari worden uitgevoerd of als maatwerk safari met een privé gids. Neem contact met ons op voor een offerte voor deze bijzondere safari in Wild Zambia.

Buffels in North Luangwa National Park Zambia

U reist tijdens deze safari reis op maat naar de hoogtepunten van Zambia, de wereldberoemde Victoria watervallen, Lower Zambezi National Park en South Luangwa National Park .U geniet van de ongerepte schoonheid en grote verscheidenheid aan wilde dieren en de adembenemende watervallen. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Zambia.

Luipaard in South Luangwa National Park Zambia

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...